Ben je echt toe aan wat ontspanning en ben je niet vies van luxe? Dan zit je hier op de juiste plek! Het ultieme van vakantie is toch wel het uitrusten. En hoe doe je dat nou beter dan wanneer je geniet van luxe en gemak? Wij zullen je vertellen hoe je jouw vakantie in een vakantiehuis echt luxe maakt. Je weet dat je met behulp van deze tips in ieder geval helemaal tot rust zal komen. Lees snel verder en ga na het lezen van deze tips gelijk op zoek naar een geschikt vakantiehuis voor jullie vakantie! 

 

Zwembad

Ga je op vakantie naar een zonnig land? Zorg ervoor dat je een privé zwembad bij je huis hebt. Niks is lekkerder dan je bed uitkomen en in alle rust baantjes trekken, zonder dat je het gekrijs en geplons van andere vakantiegangers hoeft te horen. Je kunt nu echt ongestoord dobberen zonder pottenkijkers. Buiten dat je heerlijk rustig kunt zwemmen, geeft het uitzicht op en het geluid van een zwembad ook altijd dat extra gevoel van rust. 

 

Bubbelbad

Ook een bubbelbad kan zeker niet ontbreken tijdens uw luxe vakantie. Lekker na een intensieve dag in het warme water relaxen tussen de bubbels… Zet een muziekje aan en pak er een lekker glaasje champagne bij, heerlijk! Tip: een bubbelbad is vooral heerlijk wanneer je op wintersport bent. Dan kan je extra genieten van de heerlijke warmte na een ijskoud dagje skiën. Als je een luxe vakantie met Interhome boekt, zijn er tal van keuzes tussen verblijven met een bubbelbad. Kom helemaal tot rust en ontspan je spieren. Het is tenslotte vakantie… 

 

Private Chef

Heb je nog budget over voor de vakantie? Laat jullie zelf even helemaal verwennen door een chef-kok in te huren die speciaal voor jullie uitgebreid gaat koken. Dit is zeker een aanrader. Je krijgt niet alleen heerlijk eten, maar ook alle aandacht. En daarnaast kan je lekker op je eigen plek blijven zitten. En weet je wat helemaal ideaal is? Je zit in je eigen vakantiehuisje, maar het afruimen en schoonmaken zal ook allemaal uit handen genomen worden. Echt uit eten in je eigen vakantiehuisje dus.

 

Sauna

Even relaxen in je eigen sauna kan ook niet ontbreken tijdens jouw extreem luxe vakantie. Zoek een prachtig huis met een eigen sauna waar je heerlijk ongestoord kunt ontspannen. Geen last van onbekende mensen die ineens naast je komen zitten, terwijl je net helemaal in jezelf gekeerd was. Een heerlijke warme afsluiter van de dag en net als wat geldt voor een bubbelbad; dit is natuurlijk tijdens wintersport helemaal iets wat niet mag ontbreken aan de vakantie! 

 

Eigen fitnessruimte

Als je graag aan fitness doet, weet je dat ook sporten kan zorgen voor ontspanning. Hoe heerlijk is het dan als je de deur niet uit hoeft om te sporten? Je loopt gewoon naar een andere kamer en sporten maar!