Curaçao heeft alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Geniet volop van de zon, de witte stranden en de helderblauwe stranden. Er valt van alles te beleven op het eiland van snorkelen tot eilandtours of lekker luieren op het strand, alles kan. Het hele jaar komen er ontzettend veel toeristen van over de hele wereld om dit prachtige Caribische eiland te bezoeken. Dat is ook niet zo gek, want ongeacht het jaargetijde is het er altijd heerlijk weer. Heb jij helemaal zin in vakantie op Curaçao en hou jij van luxe? Dan helpen wij jou graag op weg om volledig te kunnen genieten van dit prachtige eiland. 

 

Verblijf

Op Curaçao zijn er tal van plekken waar je heerlijk kunt verblijven. Van luxe all inclusive resorts tot prachtige hotels. Er zijn genoeg reisaanbieders die voor jou al een selectie hebben gemaakt met de beste verblijven om te vertoeven. Je hoeft alleen nog te kiezen welke het best past bij al jouw wensen. Bij al deze resorts en hotels zal het aan niets ontbreken en kun je genieten van geweldige service, luxe voorzieningen en een exclusieve ligging. Wat wil je nog meer?

 

Vervoer op Curaçao 

Het makkelijkst is om een auto te huren als je op Curaçao bent. Zo kan je gaan en staan waar je wilt en kan je het eiland optimaal ontdekken. Er zijn uiteraard verschillende type auto’s te huren, maar een terreinauto wordt aangeraden. Met een normale auto zijn sommige delen van het eiland moeilijk begaanbaar. Er zijn veel autoverhuurbedrijven op het eiland, genoeg keuze dus. Je kunt er ook voor kiezen om voor een paar uur een taxi te boeken met een privéchauffeur. Zo hoef je zelf niet te rijden en word je heerlijk rond gereden van A naar B. 

 

Bezienswaardigheden

Aan bezienswaardigheden ontbreekt het niet op het eiland; er is voor ieder wat wils. Een bruisend nachtleven, prachtige stranden en geweldige duiklocaties, uitgebreide winkelmogelijkheden en ga zo maar door. Of het nou de derde- of de eerste keer is dat je het eiland bezoekt je ontdekt steeds weer iets nieuws. Ook is er in Willemstad een Michelin sterren restaurant waar je verrukkelijk kunt eten, echt een aanrader! 

Nu ga volledig voorbereid op vakantie naar Curaçao en weet je precies waar je moet zijn en wat je moet doen om te genieten in luxe. Ben jij van plan om binnenkort lekker naar Curacao te gaan? Hier vind je de beste Curacao last minutes deals. Op naar een geweldige tijd!