De Waddeneilanden zijn een perfecte bestemming voor jullie om er eventjes een paar dagen tussenuit te knijpen… Gaan jullie voor een weekendje, een midweek of toch een hele week weg? Het kan allemaal! Geniet van een paar heerlijke vakantiedagen in eigen land op het strand… Of jullie hier nu in de zomer, herfst, winter of lente zijn… Voor ieder seizoen is er wel wat te doen! Geniet van een lange wandeling of een fantastische fietstocht. Wat dachten jullie van een heerlijke warme chocolademelk met marshmallows in de winter? Of willen jullie liever een heerlijk verfrissende cocktail in de zomer?

Wij hebben voor jullie een top 3 van vakantieparken op de Waddeneilanden gemaakt. Zijn jullie échte natuurliefhebbers maar houden jullie van een tikkeltje extra? Bekijk dan snel hieronder deze luxe vakantieparken!

 

Top 3 vakantieparken op de Waddeneilanden

 

Landal Sluftervallei – Texel

Dit geweldige 5* Landal park genaamd Sluftervallei ligt precies in het midden van de duinen. Aangrenzend vinden jullie hier de natuurgebieden van Slufter en de Eierlandse Duinen. Voor een échte Texelse beleving moeten jullie ook zeker het Maritiem- en Juttermuseum bezoeken! Verwen jezelf en geniet van een heerlijke dagje relaxen in de sauna, whirlpool of in het binnenzwembad! Kortom, Landal Sluftervallei is een uitstekende keuze voor een heerlijke vakantie met een tikkeltje luxe!

 

De Krim Texel – Texel

Jullie verblijven hier in een luxe en ruime 5**** villa op vakantiepark De Krim Texel! Er is genoeg te doen op het park. Zo kunnen jullie heerlijk een hapje eten in één van de restaurants, een duik nemen in het zwembad, elkaar uitdagen voor een potje golf of indoor lasergamen! Keus genoeg dus voor iedereen. Het centrum van het park is gezellig en knus ingericht. Ook zien jullie hier typische Texelse gevels. Jullie zullen hier gegarandeerd een geweldige vakantie beleven..

 

Residence Terschelling Wellness Waddenresort – Terschelling

Residence Terschelling Wellness Waddenresort ligt dicht bij de knusse dorpjes en de uitgerekte stranden. Het vakantiepark bestaat uit allerlei luxe appartementen waar jullie een fantastische tijd gaan beleven! Jullie kunnen ontspannen in de spa en genieten van een eigen privé sauna. Liever wat actiefs doen? Ga erop uit en spot zeehonden op het strand! Als jullie 's avonds lekker niks willen doen, kunnen jullie heerlijk neerploffen op de bank met smart-tv.

 

En welk vakantiepark vinden jullie het leukst? Omdat Texel het grootste waddeneiland is, vinden jullie hier ook de meeste luxe en uitgebreide vakantieparken. Dit waddeneiland kunnen jullie makkelijk bereiken via Den Helder. Hier stappen jullie zo op de boot. Wat anders aan Texel is dan de andere Waddeneilanden, is dat je hier gewoon auto mag rijden! Zo kunnen jullie Texel het makkelijkst verkennen. Maar voor de natuurliefhebbers onder ons, kunnen jullie ook heel veel lopend en fietsend doen! Bekijk hier snel nog meer luxe vakantieparken en wie weet gaan jullie binnenkort wel een paar daagjes weg…