Heerlijk ontspannen met een luxe wellness arrangement met overnachting? In Nederland is er veel keuze uit dergelijke luxe wellness arrangementen. We hebben voor jou de beste vier op een rijtje gezet, op basis van populariteit. Een overnachting met een luxe wellness arrangement is het toppunt van ontspannenheid & comfort. Dus trakteer jezelf en je partner of vriend(in) eens zo'n heerlijk nachtje weg in een wellness in Nederland. Welk van de volgende luxe wellness arrangementen met overnachting trekt jou het meest aan?

 

Luxe wellness arrangement met overnachting in wellness resort Leiden

Voor een luxe wellness arrangement met overnachting in de Randstad moet je bij BLUE Wellness Resort Leiden zijn! Dit wellness resort in Leiden is een geliefd wellness centrum bij velen. Er is veel variatie in wellness en er is een panoroma zwembad & sauna met een prachtig uitzicht over Leiden! Bovendien heb je bij dit luxe wellness resort in Leiden keuze uit verschillende arrangementen met hotelovernachting, waaronder een ‘Lazy Sunday hotel arrangement' en ‘Blue Hotel All Inclusive arrangement'.

> Bekijk meer informatie over BLUE Wellness Resort Leiden

 

Origineel overnachten in de mooiste wellness van Nederland

Akasha spa is één van de mooiste spa's van Nederland en is gevestigd in het hartje van Amsterdam: aan het Museumplein. De Akasha spa is onderdeel van het zeer exclusieve Conservatorium hotel (uitgeroepen tot één van de beste luxe hotels van Nederland). Dus wil je een over de top luxe wellness arrangement met overnachting, dan moet je hier zijn. In deze spa werken uitsluitend professionals om jou een top wellness-beleving te geven. Een dagje en nachtje genieten van pure rust én luxe midden in het bruisende Amsterdam, dat is wel heel origineel overnachten in de mooiste wellness van Nederland!

> Bekijk meer informatie over het Conservatorium Hotel & de Akasha spa

 

Luxe wellness arrangement met overnachting in Mainport Design Hotel

Het sfeervolle eersteklas Mainport Design Hotel in Rotterdam heeft naast schitterende luxe hotelkamers óók een spa op de 8e verdieping. Deze luxe spa, met de waardige naam ‘Spa Dreams', heeft wellnessfaciliteiten van hoge kwaliteit. De Finse panoramasauna is hier één van. Maak je luxe wellness arrangement af met een overnachting in een kamer met bubbelbad mét uitzicht over het water! De toegang tot de wellness is gratis voor hotelgasten. Een betere wellness overnachting in Nederland kun je je niet wensen!

> Bekijk meer informatie over Mainport Design Hotel

 

De luxe wellness arrangementen bij Van Der Valk Exclusief

Een dagje of paar daagjes heerlijk overnachten in een Valk Exclusief hotel en daarbovenop ontspannen van de luxe wellness. Het kan bij Van Der Valk in samenwerking met verschillende luxe wellness resorts in Nederland. Het fijne van Van Der Valk Exclusief is dat er ontzettend veel keus is uit luxe wellness arrangementen met overnachting. Er zit er altijd wel eentje bij die aan al jouw wensen voldoet én in de buurt is.

 

Luxe wellness arrangementen met overnachting genoeg! Voor welke wellness in Nederland ga jij?