Heerlijk ontspannen tijdens een luxe wellness arrangement met overnachting? In Nederland is er veel keuze uit dergelijke luxe wellness arrangementen. We hebben voor jou 4x de beste wellness deals op een rijtje gezet, op basis van populariteit. Een overnachting met een luxe wellness arrangement is het toppunt van ontspannenheid & comfort. Dus trakteer jezelf en je partner of vriend(in) met zo'n heerlijk nachtje weg in een wellness in Nederland.

 

4x tips voor een luxe wellness arrangement met overnachting

Welk van de volgende luxe wellness arrangementen met overnachting trekt jou het meest aan? Ontdek hieronder onze tips voor een luxe nachtje weg in Nederland!

1. Hotel Fletcher Wellness Leiden – Leiden, Zuid-Holland

wellness arrangement met overnachting

Voor een luxe wellness arrangement met overnachting in de Randstad moet je bij BLUE Wellness Resort Leiden zijn! Dit wellness resort in Leiden is een geliefd wellness centrum bij velen. Er is veel variatie in wellness en er is een panorama zwembad & sauna met een prachtig uitzicht over Leiden! Bovendien heb je bij dit luxe wellness resort in Leiden keuze uit verschillende arrangementen met hotelovernachting, waaronder een ‘Lazy Sunday hotel arrangement' en ‘Blue Hotel All Inclusive arrangement'.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid van dit wellness arrangement met overnachting

2. Conservatorium Hotel – Amsterdam, Noord-Holland

wellness arrangement met overnachting

Akasha spa is één van de mooiste spa's van Nederland en is gevestigd in het hartje van Amsterdam: aan het Museumplein. De Akasha spa is onderdeel van het zeer exclusieve Conservatorium hotel (uitgeroepen tot één van de beste luxe hotels van Nederland). Dus wil je een over de top luxe wellness arrangement met overnachting, dan moet je hier zijn. In deze spa werken uitsluitend professionals om jou een top wellness-beleving te geven. Een dagje en nachtje genieten van pure rust én luxe midden in het bruisende Amsterdam, dat is wel heel origineel overnachten in de mooiste wellness van Nederland!

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid van dit wellness arrangement 

3. Mainport Design Hotel – Rotterdam, Zuid-Holland

wellness arrangement met overnachting

Het sfeervolle eersteklas Mainport Design Hotel in Rotterdam heeft naast schitterende luxe wellness hotelkamers óók een spa op de 8e verdieping. Deze luxe spa, met de waardige naam ‘Spa Dreams', heeft wellnessfaciliteiten van hoge kwaliteit. De Finse panoramasauna is hier één van. Maak je luxe wellness arrangement af met een overnachting in een kamer met bubbelbad mét uitzicht over het water! De toegang tot de wellness is gratis voor hotelgasten. Een betere wellness overnachting in Nederland kun je je niet wensen!

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid van dit wellness arrangement met overnachting

4. Van Der Valk Exclusief – Diverse hotels

wellness arrangement met overnachting

Een dagje of paar daagjes heerlijk overnachten in een Valk Exclusief hotel en daarbovenop ontspannen van de luxe wellness. Het kan bij Van Der Valk in samenwerking met verschillende luxe wellness resorts in Nederland. Het fijne van Van Der Valk Exclusief is dat er ontzettend veel keus is uit luxe wellness arrangementen met overnachting. Er zit er altijd wel eentje bij die aan al jouw wensen voldoet én in de buurt is.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid van een Van der Valk wellness arrangement met overnachting

 

Meer luxe wellness arrangementen in Nederland?

Luxe wellness arrangementen met overnachting genoeg! Voor welke wellness in Nederland ga jij? Neem ook eens een kijkje tussen onze top 10 suite met bubbelbad!

> Of bekijk hier al onze favoriete hotels in Nederland