Op zoek naar een luxe vakantie met kinderen in Nederland? Er zijn heus genoeg opties. In dit artikel geven we jou inspiratie en tips voor een heerlijke luxe vakantie voor jong & oud!

 

Luxe vakantie met kind: leuk voor ouders & kinderen

Uiteraard moet een vakantie leuk zijn voor het hele gezin. Jij wilt genieten van de luxe en je kinderen willen genoeg speelplezier kunnen beleven. Gelukkig zijn er genoeg leuke vakanties in Nederland die voorzien in beide. Het is alleen een kwestie van het vinden van de gouden combinatie!

 

Luxe vakantie met kind op een mooi vakantiepark

Luxe vakantieparken zijn je beste vrienden als jij op zoek bent naar een luxe familievakantie met kinderen! In Nederland zijn er veel verschillende luxe parken om uit te kiezen. En het mooie is: bijna al deze parken bieden een animatieprogramma en faciliteiten voor kinderen aan. Maar denk ook aan bijvoorbeeld een luxe overnachting in bijvoorbeeld een park als Beekse Bergen. Sommige lodges die je hier kan boeken hebben een veranda met uitkijk op de dieren! Gegarandeerd dat de kids zich hier vermaken en jullie lekker kunnen onspannen in luxe!

 

Vakantie in een bijzonder vakantiehuisje

Steeds meer vakantieaanbieders bieden ‘bijzondere accommodaties' aan. Dit zijn vaak ook meteen aardig luxe vakantieadresjes! Wat bedoelen we hiermee? Nou, denk bijvoorbeeld aan een vakantie in een echte luxe boomhut, een omgebouwde boot, een huisje met glijbanen of zelfs een hobbit-grot! Maar een strandhuisje direct op het strand of een luxe woonboot is ook superleuk voor jou en de kids. Landal heeft de categorie ‘Speciale accommodaties' en Center Parcs ‘Bijzondere accommodaties', hier vind je dit soort luxe vakantiehuisjes vaak met extra Landal korting.

 

Een luxe vakantiehuis met zwembad

Zijn je kinderen al wat ouder? Dan is het een uitstekend een idee een luxe vakantiehuis met zwembad in Nederland te huren. Dit biedt oneindig veel waterpret voor de kinderen én natuurlijk voor jezelf. Zet alvast die opblaaskrokodil bovenaan op je paklijst! Dergelijke vakantiehuizen of villa's zijn vaak heel ruim. Misschien is het idee om je kinderen een vriendje of vriendinnetje te laten meenemen? Dan wordt het voor hun een vakantie om nooit te vergeten.

 

Maak het zelf leuk voor je kind

Als je dan toch voor een accommodatie kiest waar eigenlijk niet zoveel te beleven is voor kinderen (geen zwembad, speeltuintje of andere kinderen in de buurt), dan moet je alles uit de (spellen)kast gooien om het zelf leuk te maken voor je kinderen. Gelukkig is er genoeg te verzinnen. Laat je kinderen van te voren snuffelen door de spellenkast. Zij mogen kiezen welke bordspellen en speelgoed ze willen meenemen! Of verwen ze met gloednieuw speelgoed. Doe daarnaast van te voren research naar leuke uitjes voor jong en oud in de buurt. Een dagje naar een dierenpark, zwembad of een pretpark is natuurlijk altijd goed! Maak denk ook aan leuke activiteiten als tokkelen, kanoën of mountainbiken.

 

Ga jij binnenkort op een luxe vakantie met je kinderen? Haal inspiratie uit dit ‘luxe vakantie met kind Nederland' artikel!