In dit artikel geven we een korte introductie over Marbella. We leggen ook uit waarom je moet investeren in de luxe nieuwbouw van Marbella. Daarnaast, geven we een top 3 van actuele, luxe projecten in Marbella.

Inhoudsopgave:

  • Korte introductie Marbella
  • Waarom investeren in luxe nieuwbouw Marbella?
  • Top 3 luxe projecten in de regio Marbella

Korte introductie Marbella

Marbella is gelegen aan de Costa Del Sol, Spanje. Deze plaats heeft een uitstekend microklimaat, met gemiddeld zo'n 320 dagen zon per jaar. Het heeft daarbij maar liefst 30 km aan stranden en een boulevard van 15 km. Daarnaast heeft Marbella ook een historisch centrum.

Puerto Banús is de beroemdste haven van de Costa del Sol. Het trekt de rijken en beroemdheden aan. Het is bijna onmogelijk om door de straten te lopen zonder een glimp op te vangen van een super elegant jacht of een echte supercar. Marbella is ook de perfecte plek om te winkelen, want het is een van de hotspots van de modewereld. Het is daarom geen wonder dat er zoveel luxe nieuwbouw in Marbella is.

Deze regio vormt ook een paradijs voor golfliefhebbers: met wel liefst 72 golfterreinen. Bovendien kun je in Marbella genieten van het nachtleven in een van de vele hippe clubs die tot zeer laat in de nacht – of vroeg in de ochtend, hoe je het ook wil bekijken – open zijn. Tot slot is de stad omgeven door veel natuur en kun je er erg goed wandelen.

Waarom investeren in luxe nieuwbouw Marbella

Luxe nieuwbouw Marbella is een goede investering. Door het enorme aanbod van hoge kwaliteit woningen is de vastgoedmarkt van Marbella beter bestand tegen de economische crisis dan andere. Geïnteresseerde kopers komen van over de hele wereld. Dit betekent ook dat als je later je tweede huis in Marbella wil verkopen, er waarschijnlijk een grote groep potentiële kopers voor de woning is.

De woningen beschikken over zowel een hoge kwaliteit interieur als exterieur. Voorzieningen zoals een airconditioner, stijlvolle architectuur en andere kenmerken zijn aan de orde van de dag. En dat is geen verrassing, want Marbella trekt veel welgestelde buitenlanders aan die een tweede huis in Spanje kopen. Die rijke buitenlanders willen natuurlijk wel en beetje luxe!

Tenslotte zijn er allerlei soorten luxe villa's in verschillende settings beschikbaar in en rond Marbella. Of je nu op zoek bent naar een afgelegen villa in de bergvalleien of een luxe appartement midden in de bruisende stad.

Top 3 luxe projecten in de regio Marbella

In dit overzicht hebben we de 3 beste luxe projecten geselecteerd. Deze projecten worden momenteel te koop aangeboden.

Campanario Collection: Villaproject in Estepona omringd door verschillende golfbanen – vanaf €990.000

Dit project is gelegen op slechts 10 minuten van een van de meest luxueuze plaatsen aan de Costa del Sol, Puerto Banús.

De villa’s bieden verschillende indelingen, luxe materialen en afwerkingen waaruit je kan kiezen. Deze smarthomes zijn vrijstaand en zullen voorzien worden van 3 tot 4 slaapkamers, een grote woonkamer, open ruimtes en een stijlvolle keuken die leidt naar de tuin met zwembad. Daarnaast beschikken ze over een gunstige westelijke oriëntatie.

Meer info vind je hier!

Tiara: High-end nieuwbouw project gelegen te Benahavís met appartementen vanaf €859.000

Tiara bestaat uit 56 exclusieve woningen met 3 en 4 slaapkamers en een panoramisch uitzicht op zee, verdeeld over 7 blokken. Alle slaapkamers in de woningen hebben een eigen badkamer, evenals een extra badkamer voor de privacy van de gasten. Tiara ligt boven de golfvallei, een uitstekende plek aan de Costa del Sol op slechts 10 minuten van Marbella.
Bovendien geniet je binnen dit project van uitgebreide faciliteiten zoals binnen- en buitenzwembaden, gym, spa, co-working zone, enzovoort.

Meer info vind je hier!

Marbella Club Hills: penthouse met panoramische zichten – €1.275.000

Marbella Club & Puento Romano Hotels (Marbella Club Group) weten precies wat hun gasten nodig hebben. Dit vertalen ze maar liefst in 17 luxe villa’s en 110 villa appartementen in het gelijknamige project: Marbella Club Hills, welke dezelfde stijl, elegantie en luxe bieden aan de eigenaars en bewoners. Marbella Club Hills is gelegen in Benahavis, net aan de voet van Marbella Club golf club. Overigens biedt dit resort ook diverse all inclusive opties. Zo kun je heerlijk een luxe vakantie naar Marbella boeken om eerst alvast even te wennen en te kijken of je kunt aarden hier.
Binnen dit project is er een zeer ruime 4 slaapkamer penthouse beschikbaar van waaruit u kan genieten van adembenemende zichten. Het uitzicht op de Middellandse Zee staat er centraal, met gebruik van grote ramen van vloer tot plafond en patiodeuren, ontworpen om de binnenruimtes met natuurlijk licht te overstelpen en toegang te bieden tot prachtige privé terrassen.

Meer info vind je hier!