Een luxe nachtje weg is perfect voor als je een druk leven hebt, maar er toch even tussenuit wilt. Maar het is ook ideaal voor als je een keer je partner spontaan wilt verwennen. Wat je reden ook is, met een luxe nachtje weg in Nederland pak je het kort maar krachtig aan! Het is heerlijk om een avondje in een luxe hotel jezelf in de watten te leggen en even compleet te ontspannen. En het fijne is dat je niet vrij hoeft te vragen van werk voor deze mini vakantie in Nederland, het is tenslotte maar één nachtje. In dit artikel geven we jou 5 ideeën voor een ultiem luxe nachtje weg!

 

Luxe nachtje weg met bubbelbad

Wanneer kan je echt spreken van een luxe nachtje weg… Als je overnacht in een kamer mét bubbelbad natuurlijk! Geniet van alle privacy en rust van jullie privé hottub. Dit wordt op deze manier wel een heel bijzonder nachtje weg!

Tip! Mainport Design Hotel

In het Mainport Design Hotel in Rotterdam kun je een ruime en comfortabele kamer met bubbelbad, uitkijkend over het water boeken! Een luxe nachtje weg met hottub met uitzicht, wie wilt dat nou niet?

 

 

Luxe nachtje weg in een wellness hotel

Neem je alleen met een bubbelbad geen genoegen? Kies er dan voor om een nachtje weg te gaan naar een luxe wellness hotel. Het is heerlijk om de heledag in badjas te lopen en te genieten van fijne zwembaden, sauna's, bubbelbaden, massages & meer. En in de avond kom je terug in je super luxe hotelkamer. Gelukkig zijn er vele wellness hotels in Nederland die jou een luxe overnachting bezorgen!

 

Een arrangement voor een complete luxe nacht

Met een arrangement wordt het je gemakkelijk gemaakt om een kant-en-klaar & compleet luxe nachtje weg te boeken. Je zult zien dat vele (luxe) hotels in Nederland dergelijke arrangementen aanbieden. Een luxe arrangement bevat vaak dingen als een welkomsdrankje, een 3-gangendiner, champagne en een ontbijt. Vaak kom je met zo'n arrangement een stuk voordeliger uit!

Tip! Grand Hotel Amrâth Kurhaus

Bij het Kurhaus kun je ook veschillende mooie specials & arrangementen boeken. Dit bijzondere en befaamde luxe hotel in Nederland staat bekend om haar klasse! Een kamer in dit hotel met arrangement staat gelijk aan een superluxe overnachting mét uitzicht op zee. Wauw!

 

 

 

Massage op je hotelkamer

Je hoeft heus niet naar een luxe wellness hotel voor een fijne massage. Bij sommige luxe hotels in Nederland kun je ook kiezen voor een heerlijke massage door een professionele masseuse op je eigen hotelkamer. Superfijn, dan hoeft je je hotelkamer helemaal niet meer uit! Neem samen met je partner duo-massage en kies voor een rug massage of een full body massage. Wat een heerlijk luxe en bijzonder nachtje weg is dit!

 

Luxe nachtje weg? Daar hoort champagne bij natuurlijk!

Champagne kan écht niet ontbreken voor jullie luxe nachtje weg. Een glaasje bubbels maakt jullie bijzondere overnachting helemaal af. Bij elk luxe hotel in Nederland kun je champagne bestellen bij de roomservice. Of, wat denk je van een champagne-ontbijt op jullie hotelkamer? Niets is onmogelijk als het gaat om luxe!

 

Een luxe nachtje weg met hottub, arrangement, massage of champagne-ontbijt. Voor welke luxe overnachting kies jij?