Griekenland is voor veel mensen de perfecte zonbestemming voor een heerlijke vakantie. Slenter door de kleine straatjes, ontdek de kleurrijke huisjes en geniet van een fantastische stranddag aan een helderblauwe zee! Wij hebben voor jullie de mooiste Griekse eilanden uitgekozen, waar jullie de hele dag door kunnen genieten van de Griekse cultuur, het zonnige weer en de pittoreske dorpjes!

 

Santorini

Op zoek naar de bekende witte huisjes met blauwe daken, waar jullie een prachtig uitzicht over de azuurblauwe zee hebben? Dan zijn jullie op zoek naar het Griekse eiland Santorini! Leer de Griekse keuken kennen en proef de verschillende lokale specialiteiten. Ook vinden jullie hier de mooiste zonsondergangen en kunnen jullie de Griekse cultuur ontdekken. Cultuurliefhebbers zijn hier op de goede plek!

 

Kefalonia

Zijn jullie échte strandliefhebbers? Dan is het Griekse eiland Kefalonia voor jullie een perfecte bestemming om jullie zonvakantie door te brengen. De mooiste stranden en baaien vinden jullie namelijk hier. Neem jullie snorkels mee en ontdek de onderwaterwereld in het meest kristalheldere water wat jullie ooit hebben gezien! Wij kunnen jullie garanderen dat jullie hier nooit meer weg willen…

 

Zakynthos

Last but definitely not least… het prachtige Zakynthos! Dit Griekse eiland is een must visit op jullie bucketlist. Jullie vinden hier onder andere de bekende Caretta schildpadden, het Shipwreck beach en de Blauwe Grotten. Wat erg opvallend is aan deze grotten, is het blauwe water dat jullie er doorheen zien stromen. Door de weerkaatsing van het licht krijgt het water een helderblauwe goed. Neem zeker een paar vakantiekiekjes op deze plek!

 

Natuurlijk kent Griekenland nog meer prachtige eilanden waar jullie kunnen genieten van een hele hoop zon, zee en strand! Kiezen jullie het liefst voor een eigen appartementje of houden jullie van een overdosis luxe? Bekijk hier het aanbod van all-inclusive Griekenland met Neckermann en haal hier inspiratie vandaan voor jullie volgende vakantie…