Vakantie! Het moment om helemaal tot rust te komen. Lekker genieten en aan helemaal niks denken, dat is toch heerlijk…. Misschien spaar je wel het hele jaar om jouw droomvakantie te kunnen bekostigen. Het liefst wil je natuurlijk naar een plek met een prachtige omgeving, lekker weer en een top verblijf. Maar jouw ideale vakantie vinden kan soms best lastig zijn, daarom helpen wij jou op weg. Dit zijn de meeste luxe hotels die perfect zijn als je op vakantie gaat naar Mallorca! 

 

La Residencia, A Belmond Hotel, Mallorca

In dit super-de-luxe hotel kom je niks tekort; hier beleef je een Mallorca vakantie als nooit tevoren. In dit luxueuze toevluchtsoord word je op je wenken bediend en ervaar je service van wereldklasse. Het hotel beschikt over een fine dining restaurant, panorama zwembaden en jullie hebben een prachtig uitzicht over op het Tramuntana-gebergte.

 

Cap Rocat

Zeg je Cap Rocat, dan zeg je luxe! Met betoverende uitzichten over zee, ongekende luxe en een historische vibe is Cap Rocat dé plek waar je heen wilt. Het hotel is gevestigd in een voormalig fort vlakbij een verborgen strand waar je alleen als gast toegang tot hebt. Met een prachtig uitzicht over de baai van Palma en een gastronomisch restaurant kan je wel zeggen dat dit the place to be is. 

 

LJs Ratxó Eco Luxury Retreat 

Zoek je een heerlijke plek om jezelf op te laden op een duurzame manier? Dan is dit eco-vriendelijke hotel voor jou. Deze prachtige plek in het binnenland van Mallorca is omringd door natuur en kun je genieten van stilte en rust. Ook heb je fantastische uitzichten, pure gerechten en een buitenspa. 

 

Gran Hotel Son Net

Voor een heerlijke uitrustvakantie is dit hét hotel. Dit luxe landhuis hotel heeft een prachtige ligging midden in het Tramuntana-gebergte en beschikt over een 30 meter zwembad en een eigen wijngaard. Combineer dit met luxe kamers, topservice, een restaurant in een boomhut en de KLM Werelddeal Weken 2022 – waardoor je lekker voordelig kunt vliegen – wat wil je dan nog meer? 

 

Pleta de Mar

Dit kleinschalige, vijfsterrenhotel aan de kust van Mallorca heeft alles wat je nodig hebt. Het hotel ligt aan de Mallorcaanse kust, bevindt zich in een natuurrijke omgeving en kijkt uit op zee. Ook beschikt het hotel over een spa/wellness center, 2 infinity pools, een verwarmd buitenzwembad en een fitnessruimte. Kortom, alles is aanwezig! 

 

Aan luxe geen gebrek in deze lijst, allemaal stuk-voor-stuk top verblijven die van alles zijn voorzien. Ben jij nou nog op zoek naar meer vakantieadressen op Mallorca? Ga dan naar OpNaarMallorca.nl. Succes met het vinden van jouw droomvakantie!