Door het aanhoudende coronavirus is het nog altijd onmogelijk om op vakantie te kunnen. Toch kan het zeker geen kwaad om stiekem alvast met een schuin oog richting de zomer te kijken en inspiratie op te doen voor als we straks weer mogen. Mocht je nu nog niet zo in de stemming zijn, dan helpen wij jou graag een handje. In deze blog bespreken we de top 5 meest luxe vakantiebestemmingen van dit moment. 

 

1. Dubai

Voor een ieder die zoekende is naar extreme schoonheid en ultieme luxe, is Dubai the place to be. In de grootste stad van de Verenigde Arabische Emiraten is niets te gek en word je continu herinnerd aan de enorme welvaart. Dure auto’s, imposante villa’s, luxe hotels als Burj Al Arab (het enige 7-sterren hotel van de wereld) en de kunstmatig aangelegde palmeilanden in de Perzische Golf, zijn goede voorbeelden van de grenzeloze rijkdom van deze prachtige stad.

2. Malediven

Midden in de Indische Oceaan ligt een eilandengroep bestaande uit bijna twaalfhonderd koraaleilanden die gezamenlijk de Malediven vormen. Iets meer dan tachtig daarvan zijn speciaal ingericht voor toeristen die op zoek zijn naar een luxueuze zon, zee en strand vakantie. Vanuit je luxe verblijf stap je direct het parelwitte zandstrand op en kijk je uit over het kraakheldere azuurblauwe water. 

3. Monaco

Genieten in luxe kan natuurlijk ook gewoon dichtbij huis. Het vorstendom Monaco is het op een na kleinste land van de wereld, maar aan rijkdom zeker geen gebrek. Hou je wel van een gokje, dan mag een bezoekje aan het wereldberoemde Monte Carlo casino zeker niet ontbreken. Droom je liever weg op je eigen boot, meer dan aan in de haven en laat je verbazen door voorbijrazende Bentley’s, Ferrari’s en Maserati's.

4. Bali

Bali is zonder twijfel een van de bekendste eilanden van Azië en een geliefde hotspot voor zowel backpackers als luxepaarden. Bali heeft daarbij ook prachtige snorkelplekken. Is Bali toch net ietsje te ver? Zoek het dan dichter bij huis. Egypte heeft namelijk ook prachtige plekken om te snorkelen. Naast ontspannen op een van vele schitterende bountystranden, kun je op Bali ook diverse exotische wandelingen maken en heb je de mogelijkheid om volledig zen te worden in een van de vulkanische warmtebronnen. Nog geen idee waar je gaat slapen? Bekijk hier de beste hotels op Bali!

5. Fiji

Fiji wordt door vele gezien als een van de meest exclusieve vakantiebestemmingen voor luxe vakanties. De eilandengroep staat naast de ongekende gastvrijheid van de eilandbewoners vooral bekend om de natuurlijke schoonheid. Duik- en snorkelliefhebbers springen hier een gat in de lucht doordat de adembenemende kustlijn vol zit met talloze kleurrijke vissen!