Maak nog drie dagen gebruik van de luxe aanbiedingen op de website van Club Med. Krijg per persoon maar liefst tot €350,- korting! Deze aanbieding is geldig op diverse All Inclusive vakanties in de herfstvakantie 2015.

Wij hebben de beste aanbiedingen voor jullie geselecteerd!

 

| Bekijk het totale aanbod aanbiedingen bij Club Med |

 

Club Med Cancun Yucatan – Mexico

 

club-med-cancun-yucatanClub Med Cancun Yucatan in Mexico ligt direct aan een prachtige baai net buiten Yucatan. Vanuit het resort hebben jullie een heerlijk uitzicht over de blauwe oceaan. Het resort heeft de beschikking over een luxe spa, zwembaden, een zeer mooie omgeving en luxe ingerichte kamers.

> Bekijk de aanbieding voor Club Med Cancun Yucatan Mexico

 

 

Club Med La Pointe aux Canonniers – Mauritius

 

Club Med La Pointe aux CanonniersDit prachtige resort in Mauritius heeft veel luxe en het ligt in een schitterende omgeving. Laatst is deze accommodatie van Club Med volledig gerenoveerd en biedt het een fantastische plek voor een verrukkelijke vakantie. Dit resort is zowel geschikt voor volwassenen als kinderen.

> Bekijk de aanbieding voor Club Med La Pointe aux Cononniers Mauritius

 

Club Med Punta Cana – Dominicaanse Republiek

 

Club Med Punta CanaClub Med Punta Cana op de Dominicaanse Republiek behoort al lange tijd bij de favorieten van luxe accommodaties op het eiland. Het resort ligt tussen de prachtige palmtuin en de azuurblauwe zee. Club Med Punta Cana heeft de beschikking over zeer luxe faciliteiten en moderne kamers.

> Bekijk de aanbieding voor Club Med Punta Cana Dominicaanse Republiek

 

 

> Bekijk het totale aanbod van aanbiedingen op de website van Club Med