België

Wanneer jullie op zoek zijn naar een diverse vakantie in een fantastische omgeving, dan is ons buurland België aan te raden. De vakantieparken zijn gemakkelijk aan te rijden, en toch bevinden jullie je echt in het buitenland. De meest populaire luxe vakantiebestemmingen van België zijn de Ardennen en de Belgische Kust. In deze regio’s kunnen jullie heerlijk ontspannen of juist zeer actieve activiteiten ondernemen. Oftewel; een luxe en zowel ontspannen als actieve vakantiebestemming!

Beste maanden

Juni t/m Augustus

Vliegtijd vanaf

0 uur

Ardennen

Het prachtige natuurgebied de Ardennen is een heerlijke plek om een tijd door te brengen. Geniet van de verborgen riviertjes, romantische natuur en lage gebergtes. Het natuurgebied is gelegen in het oosten van België en loopt over in Noord-Luxemburg en Frankrijk. De regio is erg geliefd onder toeristen, en dat is niet voor niets. Je kunt hier heerlijk ontspannen en heerlijk de drukte ontvluchten. Maar, ook voor actieve vakanties zijn de Ardennen erg geschikt.

De meeste luxe vakantieparken liggen verscholen tussen de natuur, maar toch nog dicht genoeg bij een leuke stad. De bekendste stad van de Belgische Ardennen is de stad La Roche. Hier kunnen jullie heerlijk uiteten bij één van de vele restaurantjes en overdag is er de mogelijkheid om te shoppen. Qua bezienswaardigheden zitten jullie hier ook goed. Vergeet tijdens jullie vakantie niet het kasteel van La Roche te bezoeken, dit is zeker de moeite waard!

Landal Village L’eau d’Heure

Een zeer luxe vakantiepark aan de rand van de Ardennen. Ligt direct aan een prachtig meer en heeft onder andere de beschikking over een overdekt zwembad en een indoorspeelplaats.

Parc la Clusure

Midden in de prachtige natuur ligt dit luxe vakantiepark. In de omgeving veel mooie dorpjes en natuurgebieden, op het park zelf luxe faciliteiten zoals een zwembad en een heerlijk restaurant!

Ardennen Camping Bertrix

Een luxe camping voor een fantastische vakantie midden in de Ardennen. Geniet in het grote zwembad of van een heerlijke maaltijd in het restaurant. Ook in de omgeving zijn veel leuke activiteiten.

Belgische Kust

Het heeft maar liefst 70 kilometer aan kust, zeer gezellige kuststeden en heel veel mooie bezienswaardigheden. We hebben het over de Belgische Kust. Vakantie vieren in deze regio is niet alleen leuk in de zomer, maar ook in de winter of in de andere seizoenen is hier genoeg te beleven.

De twee bekendste steden zijn Knokke en Oostende. Hier zijn veel restaurants, culturele activiteiten en bezienswaardigheden. Daarnaast zijn er genoeg activiteiten voor zowel klein als oud, van Plopsaland tot aan het Seafront Maritiem Themapark. Genieten van luxe doen jullie aan de Belgische Kust…

Kustpark Strand Westende

Op loopafstand van het prachtige strand en bij de bruisende stad Westende. Maak gebruik van de luxe faciliteiten en ontdek de fantastische omgeving. Een topper!