Luxe vakantiehuizen & villa's Nederland

Luxe vakantiehuizen & villa's Nederland

Zijn jullie toe aan heerlijk een paar dagen er tussen uit, genieten van luxe en een prachtige omgeving? Dat kan gewoon in Nederland! In ons eigen land zijn veel fantastische gebieden met luxe vakantiehuizen. Ontdek bijvoorbeeld Texel of Terschelling, of dompel je onder in de gezelligheid van Limburg. Een vakantie in eigen land biedt luxe, gemak en een leuke tijd!

Beste maanden

Juni t/m Augustus

Vliegtijd vanaf

0 uur

Luxe vakantiehuizen Texel

Texel is een Waddeneiland dat behoort tot de provincie Noord-Holland. Texel is niet alleen het grootste Nederlandse Waddeneiland, het is daarnaast ook één van de leukste eilanden. Tijdens jullie overnachtingen op Texel kunnen jullie genieten van de prachtige omgeving en de authentieke dorpjes. Op dit eiland kun je heerlijk tot rust komen, je onderdompelen in luxe en lekker uitwaaien op het schilderachtige strand. Texel is het gehele jaar door erg populair, elk seizoen heeft zijn eigen charme…

Bekende bezienswaardigheden op Texel zijn; musea (o.a. Kaap Skil, Cultuurhistorisch Museum en Vuurtoren), wellness (o.a. hamam, massage- en beautysalons), sportieve activiteiten, waddentocht en Ecomare (zeehonden en meer dieren).

Luxe vakantiehuizen Nederland - Texel - Schilpbanck

Kustpark Texel Schilpbanck 4

Een luxe bungalow op het leuke Kustpark Texel. Onder andere een ligbad, buiten een loungeset en goede bedden. De bungalow is voor maximaal vier personen.

Luxe vakantiehuizen Nederland - Texel - De Krim

Vakantiehuis Texel De Krim

Geniet van de sauna, de meerdere terrassen en de leuke omgeving van Texel tijdens een vakantie in dit heerlijke 6-personen vakantiehuis. Een fijne plek om een luxe periode door te brengen!

Luxe vakantiehuizen Terschelling

Terschelling is één van de vijf bewoonde Waddeneilanden en hoort bij de provincie Friesland. Het eiland staat bekend om haar bekende vuurtoren genaamd ‘De Brandaris’ en ook de gezellige sfeer van Terschelling is niet te missen. Omdat het eiland een populaire plek is voor toeristen zijn er veel activiteiten en bezienswaardigheden. De bekendste activiteit is het wadlopen. Tijdens het laagwater kun je over de bodem van de Waddenzee lopen.

Ook zijn er natuurlijk ook veel manieren om lekker te luieren of relaxen op het eiland. Terschelling heeft een prachtige kust, veel restaurants en shopmogelijkheden.

Luxe vakantiehuis Nederland - Terschelling - Landal

Résidence Terschelling 4-persoons luxe

Een heerlijk vakantiehuis die van alle gemakken voorzien is. Maak gebruik van de ontspannende sauna of relax in de luxe zithoek. Een fantastische plek voor vier personen!

Luxe vakantiehuizen Zeeland

In het zuidwesten van Nederland ligt de provincie Zeeland. De bekendste stad, en tevens de hoofdstad, van de provincie is de stad Middelburg. Iets wat Zeeland veel heeft, zijn stranden. Hierdoor is de mogelijkheid tot activiteiten en bezienswaardigheden zeer breed. Veel mooie en luxe vakantiehuizen bevinden zich in een kustplaats of zelfs direct aan het strand

 

Bezienswaardigheden en activiteiten Zeeland

  • Deltawerken
  • Zeeuwse natuur
  • Deltapark Neeltje Jans
  • Het Arsenaal
  • Watersport
Luxe vakantiehuizen Nederland - Zeeland - Boomgaardwoning

6-persoons Boomgaardwoning

Luxe is nog zacht uitgedrukt; een bubbelbad, sauna, sunshower en nog veel meer! Kom heerlijk tot rust in dit prachtige vakantiehuis aan de kust van Zeeland…

Luxe water villa's Nederland - Zeeland

Watervilla Pontille

Een unieke locatie, direct aan het water, met zeer luxe faciliteiten. Geniet van deze villa met onder andere een sauna. Dit vakantiehuis is voor maximaal zes personen.

Luxe vakantiehuizen Limburg

Limburg is de meest zuidelijke provincie van Nederland. In de hoofdstad Middelburg zijn veel leuke bezienswaardigheden, maar ook in de rest van de provincie zijn prachtige natuurgebieden en activiteiten. Limburg wordt door de inwoners zelf de gezelligste provincie van Nederland genoemd, en dat is te begrijpen! De provincie heeft veel steden met een rijke geschiedenis en zit vol gezellige cafés en restaurants.

De bekendste bezienswaardigheid is het Drielandenpunt. Op dit punt sta je precies op de grens van Nederland, België en Duitsland. Daarnaast zijn de volgende activiteiten ook zeker niet te missen; Gaia ZOO, Park Gravenrode, Sint-Pietersberg, Wereldtuinen Mondo Verde en Kasteel Hoensbroek Zuid-Limburg. Op Dagtripper.nl vind je meer leuke tips voor een dagje uit in Limburg.

Luxe vakantie boerderij Nederland - Limburg

Vakantieboerderij Buitenhof de Leistert

Een heerlijk luxe vakantiehuis in het prachtige Limburg. Overnacht met maximaal vijf personen en geniet van de omgeving en het leuke park.

Luxe vakantiehuizen Nederland - Arcen - Limburg

Luxe Villa Arcen

Luxer dan luxe, een prachtige villa voor maximaal acht personen. Onder andere de beschikking over een privézwembad en jacuzzi. Daarnaast een luxe inrichting. Een topper!