België

België heeft niet alleen prachtige gebieden waar je heerlijk kunt ontspannen (of juist heel actief kunt zijn!), maar in het land staan ook veel zéér luxe vakantiehuizen. De twee bekendste vakantiebestemmingen in ons buurland zijn de Ardennen en de Belgische Kust. Droom weg in de jacuzzi direct aan het strand, of geniet van een uitzicht over de uitgestrekte natuur. België is een veelzijdige en fantastische vakantiebestemming…

Beste maanden

Juni t/m Augustus

 

Vliegtijd vanaf

0 uur

Ardennen

De Ardennen is een natuurgebied gelegen in oostelijk België, Noord-Luxemberg en een klein gedeelte van Frankrijk. Het natuurgebied is zeer bosrijk en heeft veel verborgen riviertjes, grote rivieren en lage gebergtes. Veel toeristen komen hier om te ontspannen of om actieve activiteiten te ondernemen. Daarnaast heeft het gebied veel leuke bezienswaardigheden.

Het bekendste stadje van de Ardennen is La Roche. Hier zijn veel restaurants, winkeltjes en cafés. Daarnaast kunnen jullie in deze stad ook het bekende kasteel van La Roche bezoeken, en er starten vanuit deze stad veel excursies door het omliggende gebied.

Andere bekende bezienswaardigheden zijn Durbuy (het kleinste stadje van de wereld), de Coo watervallen, grotten, Spa (één van de bekendste kuuroorden) en het Bastogne War Museum.

 

Villa Durboyse

Een zeer goed beoordeeld en een uberluxe villa voor maximaal acht personen in Durboy. Geniet in de sauna, jacuzzi of ontdek de fantastische omgeving met leuke bezienswaardigheden…

Village l’Eu D’Heure

Een zeer luxe bungalow met onder andere een sauna en bubbelbad. Een fantastische plek midden in de Ardennen (aan Lac de la Plate Taille rivier) voor maximaal vier personen.

Cottage/Gite La Linotte

Eén van de meest luxe vakantiehuizen voor twee personen. Een prachtige omgeving (Arville, Saint-Hubert), luxe faciliteiten en een mooie inrichting. Een topper!

Belgische Kust

Niet alleen in de zomer, maak ook in de andere seizoenen, is de kust van België een populaire bestemming. Aan de 70 kilometer-lange kustlijn kun je heerlijk uitwaaien of genieten van het zonnetje. Er liggen veel bruisende steden met gezellige restaurantjes en bezienswaardigheden aan de kust. De bekendste stad aan de Belgische Kust is de stad Oostende. Veel bezienswaardigheden, culturele activiteiten en daarnaast zijn er veel luxe vakantiehuizen te vinden.

 

Bezienswaardigheden Belgische Kust

  • Knokke (luxe stranden en faciliteiten)
  • Plopsaland (een leuk attractiepark voor de jongste toeristen)
  • Beaufort Beeldenpark aan Zee (veel badplaatsen als beeldenpark)
  • Seafront Maritiem Themapark (ontdek de geheimen van de Noordzee)

 

Little Kulala Villa Westende

Een luxe paradijs voor maximaal vier personen in het populaire Westende. Ligt direct aan de kust en heeft een pakket vol luxe faciliteiten zoals een jacuzzi en een sauna.

Vakantiehuis het Koetshuisje

Heerlijk genieten in dit voormalige koetshuis. Met de luxe van een jacuzzi en in de zomer een strandhuisje, kun je helemaal ontspannen. Een heerlijke plek voor twee personen…